Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 gr bacon
  • 1 cescuta de vin
  • 200 gr cascaval
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il stergem cu un prosop absorbant de bucatarie.Il taiem felii subtiri si il batem usor cu ciocanul de snitele.

Cascavalul il taiem sub forma de bastonase de circa 1 cm grosime.Condimentam cu un praf de sare.Pe masa de lucru,asezam baconul taiat in felii subtiri.Pe fiecare felie de bacon,punem o bucata de piept de pui. In mijloc punem un bastonas de cascaval. Rulam cu grija si prindem cu o scobitoare.

Asezam rulourile intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei. Stropim rulourile cu cu putina apa si vin. Dam la cuptor, la foc moderat timp de 45 de minute. Din cand in cand, stropim rulourile cu sosul format in tava. Sevim alaturi de garnitura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise