Spalam pieptul de pui si il feliem in 6 bucati pe care le vom bata cu ciocanul de snitele. Le condimentam dupa preferinte si incepem sa le formam. Vom pune peste pieptul de pui cate o felie de costita, jumatate de sunca, apoi frunzele de spanac, iar la margine vom aseza o jumatate de carnacior si branza si vom rula strans.
Asezam cartofii taiati cubulete intr-un vas de yena, ii condimentam si ii stropim cu putin ulei.
Punem rulorurile de pui, presaram condimente de care poftim si intre ele asezam felii de rosii. Punem capacul vasului si dam la cuptor pana se rumenesc bine.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii