autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
1piept de pui fara piele si dezosat, 1 ficat de pui, 2 bucati muschi de pui (se scoat de la piept cele 2 mici fileuri), 6 ciuperci proaspete, 1 lingura parmezan ras, 4 felii mozzarella, 4 bucati carnaciori afumati, 4-5 fire patrunjel proaspat tocat, 2 linguri ulei de masline, Sare si piper dupa gust, 1 ou, 100ml vin alb, 100ml apa, putin coriandru pisat, putin oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h 35 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim .

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi tocam marunt ficatul si fileurile de pui si le lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam ciupercile tocate marunt, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam pe foc cateva minute. Lasam sa se raceasca, adugam verdeata tocata marunt, parmezanul ras si oul.

Apoi repartizam compozitia pe fiecare felie de piept de pui, punem o felie de mozzarella sau cascaval si o bucata de carnacior, rulam cu atentie si fixam cu o scobitoare. Asezam rulourile intr-o tava de yena, stropim cu putin ulei, condimentam cu sare si piper dupa gust, coriandru si oregano si adaugam vinul impereuna cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava la cuptorul preincins la 220 g C pentru 20-30 de minute, apoi scoatem folia si mai lasam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste frumos.

Se scot scobitorile, se aseaza pe farfurie si se servesc alaturi de o garniture din cartofi natur, piure sau orez.
Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim .

Intr-o tigaie punem ule
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Reteta se prepara in 3 etape: 1. Pieptul de de pui= se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza

18 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Imi plac tare mult...Si eu le pregatesc asemanator...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    mmm...un deliciu,si eu pregatesc ft des!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    delicios

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Super! Gustos si apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 1 ficat de pui
  • 2 bucati muschi de pui (se scoat de la piept cele 2 mici fileuri)
  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4-5 fire patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • 100ml vin alb
  • 100ml apa
  • putin coriandru pisat
  • putin oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Somon si pastrav la cuptor

Somon si pastrav la cuptor

Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac tare mult...Si eu le pregatesc asemanator...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne