Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna cu ardei capiacopti pe acre le-ai umplut cu sferturi de ou fiert
si cu felii de masline.
Prinzi rulourile cu scobitori daca e nevoie si le pui intr-o tava unsa cu ulei.
Optional: se stopeste rulourile cu vin si le dai la cuptor, eu am amestecat boia,piper, sare,oragano cu putin ulei si le-am dat pe deasupra.
Cand carnea e gata se scot rulourile pe un paltou si se servesc cu salata de toamna sau cu ce va place.
Pofta Buna!!!:)
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii