Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna cu ardei capiacopti pe acre le-ai umplut cu sferturi de ou fiert
si cu felii de masline.
Prinzi rulourile cu scobitori daca e nevoie si le pui intr-o tava unsa cu ulei.
Optional: se stopeste rulourile cu vin si le dai la cuptor, eu am amestecat boia,piper, sare,oragano cu putin ulei si le-am dat pe deasupra.
Cand carnea e gata se scot rulourile pe un paltou si se servesc cu salata de toamna sau cu ce va place.
Pofta Buna!!!:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii