autor:

Gustul din bucatarie

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui bacon

Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 septembrie 2013

Ingrediente
* 1 piept de pui, * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat, * unt, * 2 morcovi, * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput taiem pieptul pe jumatate si apoi fiecare jumatate in felii. Ar trebui sa ne iasa cam 6 fasii de piept. Punem fasiile de piept intr-o folie si batem cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper si punem la frigider pana facem umplutura.

ntr-o tigaie punem unt si o picatura de ulei. Taiem morcovii fideluta (cat putem de subtiri) si ii sotam in unt.

Urmeaza asamblarea: 2 felii de sunca / bacon , o fasie de piept de pui, iar la mijloc punem morcovul. Rulam si fixam cu o scobitoare.

Punem rulourile intr-o tava, adaugam putin vin alb, acoperim cu o folie si introducem la cuptor pentru 30 de minute. In ultimile 10 minute ridicam folia ca sa se rumeneasca rulourile. Cam asa arata dupa ce cuptorul si-a facut treaba.

Ca si garnitura am ales cartofii natur fierti in apa cu putin unt si sare. La servire am condimentat cu nucsoara si am presarat patrunjel verde maruntit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui bacon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui in sos de rosii

Ciocanele de pui in sos de rosii

Intr-o oala cu apa fierbinte, punem carnea cu putin sare la fiert (un sfert de ora ), dupa ce s-a

17 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de pui in glazura alba

Rulada de pui in glazura alba

Pieptul se spala, se curata de pielita si se taie ca pentru snitel, se bate putin si se aseaza fiecare

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Gustul din bucatarie

    Gustul din bucatarie (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2013

    Multumeeeesc!

  • Fara foto

    Olimpia Anuta , 12 octombrie 2013

    super reteta !!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • * 1 piept de pui
  • * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat
  • * unt
  • * 2 morcovi
  • * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Raporteaza reteta

Retete
de Gustul din bucatarie
Hummus

Hummus

Important de stiut este ca daca o sa cumparati naut uscat, trebuie sa-l lasati de cu seara la inmuiat

4 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Ciorba de fasole boabe - de post

Ciorba de fasole boabe - de post

In prima faza daca va hotarati sa pregatiti acest fel e bine ca inainte cu o zi fasolea sa fie pusa

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Varza la cuptor cu rasol de porc

Varza la cuptor cu rasol de porc

Rasolul de porc se spala, se curata si se pune la fiert pana ii luam spuma. Varza se toaca fideluta

0 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Gustul din bucatarie

Gustul din bucatarie (Chef de cuisine)

Multumeeeesc!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita cu aripioare de pui