Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulouri din piept de pui cu ardei si mustar

Ingrediente

  • aprox 300-400 piept de pui feliat (sau puteti lua o bucata mai mare de piept de pui si o feliati voi)
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • sare si piper
  • oregano uscat
  • 4-5 lingurite sos de mustar cu marar (eu am cumparat de la Lidl, dar se poate face si din 3 lingurite de mustar cu o lingura ulei de masline si un pic de marar uscat)
  • 2 morcovi mari
  • o ceapa mai mare sau doua mici
  • 2-3 linguri ulei de masline pt uns tava

Mod de preparare

Pieptul de pui usor batut cu ciocanul de carne (nu foarte tare pt ca nu trebuie sa fie feliile foarte subtiri) le saram si piperam pe ambele parti si presaram pe partea ce urmeaza sa fie rulata, oregano.

Asezam cate o felie de ardei rosu si verde si rulam.

La capat intepam cu cate o scobitoare pentru a nu se desface carnea.

Luam pe rand fiecare rulou si il ungem cu sosul de mustar.

Ungem o tava cu putin ulei de masline si asezam rulourile in tava.

Adaugam in tava restul de ardei rosu si verde felii, ceapa feliata si morcovi taiati rondele si mai presaram putina sare si piper si peste legume.

Acoperim tava cu o folie de Al. si dam la cuptor la 180 de grade timp de aprox 30 de minute, apoi indepartam folia si mai lasam in cuptor 10-15 minute sa se rumeneasca putin.

Si asta a fost tot, avem niste rulouri de pui minunate, aromate si nici nu ingrasa

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure