Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper dupa gust.
Intr-o tigaie de teflon se pune foarte putin ulei (de preferat de masline) si se inabuse ceapa taiata marunt. Cand ceapa este gata se adauga ciupercile si se mai lasa la inabusit. Cand aceasta compozitie s-a racit, se potriveste de sare si piper, se adauga verdeata taiata marunt si ouale.
Pe fiecare dintre bucatile de piept de pui pregatite anterior se aseaza cateva fasii de morcov, umplutura si din nou cateva fasii de morcov (pentru aspect) si se ruleaza. Rulourile le prindem cu o scobitoare sau cu o ata subtire pentru a nu se desface in timpul coptului.
Asezam rulourile astfel pregatite intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa in prealabil cu ulei, stropim si rulourile cu putin ulei de masline, acoperim cu hartia de copt si dam la cuptor. Cand rulourile sunt aproape gata, ridicam hartia de copt si mai lasam in cuptor 10 min. pentru a se rumeni frumos.
Preparatul nostru este gata de servit.
Daca rulourile sunt mai mari, se pot taia felii groase de un deget care se aseza pe o farfurie alaturi de garnitura de legume dorita. Daca rulourile sunt potrivite pentru o portie, atunci le asezam pe farfurie ca atare.
Sper sa va placa!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii