Feliez pieptul de pui, bat carnea ca pentru snitel.Ung feliile de carne cu mustar,presar cu sare si piper. Asez cate un baton de cascaval si unul de sunca pe fiecare capat de felie,rulez.Dau prin faina si ou batut cu sare,piper si puin ulei, prajesc in ulei incins.Asez pe servet de hartie. Mai dau o data prin ou, apoi prin susan sau prin seminte,mai prajesc putin cat sa se rumeneasca semintele, dar cu atentie sa nu arda. Servim cu garnitura de cartofi si muraturi asortate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii