autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Rulouri din pulpa de pui

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 martie 2011

Ingrediente
1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os), 6 felii de bacon, 1-2 alge Nori, ardei gras rosu/verde, 4 masline negre, 2 crenwusti, sare, piper, boia, ulei de masline, 3-4 cartofi, 50 g de unt, nucsoara, 1 ridichie, Dressing: 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure, 3-4 linguri de compot de fructe de padure, 1 lingurita de amidon, 2 lingurite de zeama de lamaie, 1-2 lingurite de zahar brun

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se iau pulpele se dezoseaza se sareaza si pipereaza, se vor aseza 3 felii de bacon iar deasupra se aseaza o pulpa la fel se va proceda si cu cealalta, pe carne se va aseza bucata de alga. Peste alga se va aseza un crenwust care a fost taiat longitudinal iar in interiorul lui s-au introdus masline feliate. De jur imprejurul ruloului se vor aseza felii de ardei gras(rosu,verde). Se sareaza se pipereaza, se va forma un rulou, care va fi uns cu ulei de masline si se va presara cimbru si boia.

Vom lua o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si vom aseza deasupra hartie de copt, dupa care vom aseza rulourile noastre dandu-le la cuptor aproximativ 20 de minute.
Separat punem la fiert in apa cu sare cartofii pe care ii vom face un piure.

Preparam dressingul pentru preparatul nostru adaugam dulceata pe care o vom desface in compotul de fructe de padure, lasam sa dea un pic in clocot, adaugam amidonul pentru a lega preparatul, stingem cu zeama de lamaie si gustam, daca este foarte acru se adauga zaharul.
Cartofii se curata se scurt de apa, se sareaza si se vor pregati pentru a fi faramati pentru piure se amesteca bine, dupa care se vor trece si prin sita pentru a nu mai ramane nici o aglomerare(cocoloase). Se va adauga untul si praful de nucsoara.

Dupa expirarea timpului ne uitam la rulourile noastre, daca acestea suntg gata se pot scoate de la cuptor, se lasa sa se raceasca dupa aceea se vor taia, deoarece calde acestea se vor sfarama.

Trecem la aranjarea produsului nostru Aranjam piureul de cartofi intr-o forma rotunda de metal deoarece dorim sa ramana o frumoasa forma rotunda, adaugam ruloul pe care in prealabil l-am taia si decoram cu cateva felii de ridichie si 1-2 linguri de sos dulce-acrisor din fructe de padure.

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Pulpele dezosate se condimenteaza cu sare, piper, usturoi tocat marunt/zdrobit. Se adauga in straturi

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi
PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1-2 pulpe de pui(150 g cu os 135 g fara os)
  • 6 felii de bacon
  • 1-2 alge Nori
  • ardei gras rosu/verde
  • 4 masline negre
  • 2 crenwusti
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi
  • 50 g de unt
  • nucsoara
  • 1 ridichie
  • Dressing: 1-2 lingurite de dulceata fructe de padure
  • 3-4 linguri de compot de fructe de padure
  • 1 lingurita de amidon
  • 2 lingurite de zeama de lamaie
  • 1-2 lingurite de zahar brun

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de pui cu stafide, ananas si carnati