Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga oul cu condimentele,se amesteca iar peste compozitia rezultata se adauga 2 linguri rase de faina, se amesteca si adaugam lapte in asa fel incat compozitia sa fie potrivita, nici moale dar nici tare.
Albusul de ou se pune intr-un castronel, il vom folosi pentru a lipi foaia de orez la colt, pentru a nu se desface.Foile de orez se desfac una cate una (se pot gasi la magazine de specialitate adica chinezesti).Se ia intr-o jumatate de lingura compozitie si se pune pe o foaie de orez se impacheteaza in final iesind un rulou.Din aceasta compozitie vor iesi 50 de rulouri.Dupa ce a-ti terminat de impachetat rulourile le puneti la prajit sau le puteti pune in cuptor cu un pic de ulei.
Se pot servi cu sos picant sau cu orez sau deasemenea cu nodlles.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii