autor:

Bandita

» » Aperitive

Rulouri filipineze

Autor: Bandita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Filipine


    Reteta postata pe: 17 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bandita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Filipine


Reteta postata pe: 17 martie 2010

Ingrediente
500 g carne tocata, 1 morocov, 1 ceapa, 1 ou, faina, lapte, albusul de la un ou, foi de orez, sare/vegeta, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se adauga carnea tocata cu morcovul si ceapa razalita,se amesteca, apoi se adauga oul cu condimentele,se amesteca iar peste compozitia rezultata se adauga 2 linguri rase de faina, se amesteca si adaugam lapte in asa fel incat compozitia sa fie potrivita, nici moale dar nici tare.
Albusul de ou se pune intr-un castronel, il vom folosi pentru a lipi foaia de orez la colt, pentru a nu se desface.Foile de orez se desfac una cate una (se pot gasi la magazine de specialitate adica chinezesti).Se ia intr-o jumatate de lingura compozitie si se pune pe o foaie de orez se impacheteaza in final iesind un rulou.Din aceasta compozitie vor iesi 50 de rulouri.Dupa ce a-ti terminat de impachetat rulourile le puneti la prajit sau le puteti pune in cuptor cu un pic de ulei.
Se pot servi cu sos picant sau cu orez sau deasemenea cu nodlles.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri filipineze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta de pui (kotopita)

Placinta de pui (kotopita)

Fierbeti puiul curatat cu ceapa,foaia de dafin si sarea;lasati-l sa se raceasca,eliminati pielea,dezosati-l

6 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Bandita

    Bandita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2012

    reteta nu este incompleta.... poate sunt alte retete care se fac altfel si au altfel de continut...Juuri iti recomand sa le probezi... sunt foarte delicioase... iar sotul meu caruia nu ii place mancarea asiatica le mananca...

  • Juuri

    Juuri (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2012

    Suna foarte bine reteta.Abia astept sa o testez!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca reteta este incompleta !

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 18 aprilie 2010

      Foarte bun!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010

      Nu cred ca este completa reteta...se mananca crude,sau le prajesc,le bag la cuptor...etc...????

    • Fara foto

      Bandita , 18 martie 2010

      pai ungi foaia de orez atunci pana sa termini de impachetat la un colt ca sa se lipeasca sa nu cumva sa se desfaca ruloul am sa postez si poze cum arata iar cum se fac momentan nu am cum...:)

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      N-am inteles ce se face cu albusul de ou.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 1 morocov
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • faina
  • lapte
  • albusul de la un ou
  • foi de orez
  • sare/vegeta
  • piper

Raporteaza reteta

Bandita (Chef de cuisine)

reteta nu este incompleta.... poate sunt alte retete care se fac altfel si au altfel de continut...Juuri iti recomand sa le probezi... sunt foarte delicioase... iar sotul meu caruia nu ii place mancarea asiatica le mananca...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
CLATITE APERITIV