Rulouri foare simple

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri foare simple

Ingrediente

  • 2 foietaj
  • un ou
  • 2plic de frisca
  • si un pic de crema de vanilie de la Dr. Oetker
  • lapte

Mod de preparare

Se desfac foile de foietaj si se taie fasi de 1,5 cm si incep sa se ruleze pe forme de rulouri. Dintr-o foaie ies cam 8 rulouri. Se ung cu ou deasupra si se baga la cuptor cam 20-25 de min.

Ce scot din cuptor se lasa sa se raceasca si intre timp se pregateste crema conform instructiunilor de pe plic, la fel si frisca si se mesteca. Asa ii da un gust mult mai bun. Se umpu rulourile si se pudreaza deasupra cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise