1. Taie pieptul de pui si ardeii in felii subtiri. Se acopera puiul cu sos pentru gratar timp de o ora pentru o aroma de afumatura.
2. Se prajesc feliile de pui in ulei timp de 5-7 minute pe fiecare parte, la foc potrivit, pana cand se rumenesc. Dupa 3-4 minute, se adauga ardeii.
3. Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius / marcajul de gaz 6. Se asaza lipiile de tortilla in tava de copt si se incalzesc in cuptor timp de 5-6 minute. Se intind pe o farfurie.
4. Se ia cratita cu pui si ardei de pe foc si se asaza amestecul in mijlocul lipiilor intinse. Se adauga putin sos salsa si smantana deasupra, dupa gust, si se ruleaza!
5. Lipiile de tortilla se pot plia si in pachetele patrate. Pentru a impiedica umplutura sa cada prin partea de jos a ruloului, dublati partea de jos mai intai, apoi pliati partile laterale si, in final, partea de sus.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii