Se amestecă urda şi brânza rasă cu verdeaţa tocată (eu o tai cu foarfecele căci îşi păstrează mai bine aroma şi proprietăţile, inclusiv ceapa şi usturoiul verde), grişul, ouăle, sare, piper, boia, ulei şi iaurt.
Frunzele de ştevie se opăresc uşor în apă fierbinte (când apa fierbe le scald în apă şi apoi le scot repede într-un castron).
Se pune compoziţia de urdă pe fiecare frunză, se rulează şi se aşează într-o cratiţă şi se toarnă borşul amestecat cu ulei şi suc de roşii sau bulion desfăcut în apă.
Se dau la cuptor pentru jumătate de oră.
Se servesc calde cu iaurt / smântână deasupra.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii