Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se zdrobesc biscuiţii puşi într-o plasă de nailon pentru a nu se împrăştia.
Se fierbe cam 5 minute apa cu zahărul si cacaua. Se ia de pe foc si se adaugă margarina, amestecându-se până se topeşte.
Se adaugă biscuiţii zdrobiţi, nucile, stafidele, romul.
Se fac 2 bucăţi puse în folie peste care se pot presăra nuci măcinate. Se lasă să se răcească şi se taie bucăţi.
Este uşor de făcut, se poate consuma şi în post, are un gust minunat de ciocolată şi nucile îi asigură latura crocantă.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii