autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

SALAM DE BISCUITI

Autor: MADALINA CONSTANTIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MADALINA CONSTANTIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1kg biscuiti obisnuiti 500gr zahar 2 cani apa 5 linguri cacao 300 gr margarina esenta de rom 200 gr nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se face un sirop mai gros din apa, zahar si cacao. Dupa ce il iei de pe foc adaugi margarina. Biscuitii se maruntesc si se amesteca cu siropul si esenta de rom. Se pot adauga nuci, rahat sau fructe confiate. Se aseaza compozitia pe un celofan, se ruleaza si se tavaleste prin nuca de cocos. Se leaga la capete si se serveste cand s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAM DE BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Rahatul taiat cubulete mici si apa se pun la fiert la foc mic si se

56 voturi    13 comentarii
30 min
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se dau prin masina de tocat. Se freaca untul cu galbenusurile,

11 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg biscuiti obisnuiti 500gr zahar 2 cani apa 5 linguri cacao 300 gr margarina esenta de rom 200 gr nuca de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Clătite cu branza si sos de smantina dulce