autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

SALAM DE BISCUITI

Autor: MADALINA CONSTANTIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MADALINA CONSTANTIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
1kg biscuiti obisnuiti 500gr zahar 2 cani apa 5 linguri cacao 300 gr margarina esenta de rom 200 gr nuca de cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se face un sirop mai gros din apa, zahar si cacao. Dupa ce il iei de pe foc adaugi margarina. Biscuitii se maruntesc si se amesteca cu siropul si esenta de rom. Se pot adauga nuci, rahat sau fructe confiate. Se aseaza compozitia pe un celofan, se ruleaza si se tavaleste prin nuca de cocos. Se leaga la capete si se serveste cand s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAM DE BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii ii punem intr-o punga si-i faramitam. Rahatul il taiem cubulete.

50 voturi    17 comentarii
30 min
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup bucati potrivite,dupa care se stropesc cu lapte la

136 voturi    27 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg biscuiti obisnuiti 500gr zahar 2 cani apa 5 linguri cacao 300 gr margarina esenta de rom 200 gr nuca de cocos

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Budinca de lapte cu Agar agar Budinca de lapte cu Agar agar

Punem apa cu agar agar, intr-o oala, pe foc. Amestecam bine si lasam sa fiarba, dupa ce incepe sa fiarba, punem si lingura de sirop

0 voturi    0 comentarii
45 min
Budinci
Ciocolata de casa Ciocolata de casa

Intr-o craticioara se pune zaharul si apa si se fierbe pana se topeste zaharul. Se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca pana

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Pflaumenkuchen mit Sahne - Tarte cu prune si smantana