Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Pt inceput se sfarma biscuitii...
Apa cu zaharul se pun la fiert pana se face ca un sirop .Se adauga margarina,si se lasa pana se topeste si aceasta.Cand e topita,se toarna compozitia intr-un castron(mai mare sa puteti amesteca totul)Se pun pe rand si restul ingredientelor si se amesteca cate putin,dupa fiecare .Incepem cu o parte din biscuiti: cacaua, biscuiti.
Se unge o foaie de celofan,folie de bucatarie cu margarina se presara nuca de cocos(cine vrea poate pune nuca normala,biscuiti sfaramati,sau chiar nimic)se pune compozitia si se ruleaza frumos,strans cu ajutorul foliei.Se da la rece pt catva timp.Eu l-am pus un pic in congelator.Din aceasta compozitie mi-au iesit 5 bucatide lungime 17 si latime 5(aprox 3 kg salam de biscuiti)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii