autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

SALAM DE BISCUITI

Autor: NIKOL LÖBEL (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NIKOL LÖBEL (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
500 ml apa, 100 gr unt, 200 gr zahar,zahar vanilat(rahat,alune,stafide,dupa preferinta)2-3 linguri cacao ,1 kg biscuiti.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul,untul,cand s-au topit se adauga cacaoa.Aceasta compozitie se toarna peste biscuitii sfaramati ,dar nu prea mici. Se pune compozitia , luand cu lingura,pe o folie de aluminiu si se ruleaza ca un salam .
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAM DE BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă 3 parti din cantitatea de biscuiti se dau prin masina de tocat, iar

92 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă 2/3 din biscuiti se dau prin masina de carne iar restul rupti bucatele.Biscuitii

20 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar,zahar vanilat(rahat,alune,stafide,dupa preferinta)2-3 linguri cacao ,1 kg biscuiti.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Negresa cu nuci si stafide