autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

SALAM DE BISCUITI

Autor: NIKOL LÖBEL (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NIKOL LÖBEL (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
500 ml apa, 100 gr unt, 200 gr zahar,zahar vanilat(rahat,alune,stafide,dupa preferinta)2-3 linguri cacao ,1 kg biscuiti.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul,untul,cand s-au topit se adauga cacaoa.Aceasta compozitie se toarna peste biscuitii sfaramati ,dar nu prea mici. Se pune compozitia , luand cu lingura,pe o folie de aluminiu si se ruleaza ca un salam .
Daca ti-a placut reteta noastra "SALAM DE BISCUITI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Pasul 1: Pregatim o cratita in care punem zaharul. Adaugam praful de

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat

Salam de biscuiţi reţetă cu ananas confiat se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit

23 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 100 gr unt
  • 200 gr zahar,zahar vanilat(rahat,alune,stafide,dupa preferinta)2-3 linguri cacao ,1 kg biscuiti.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulciuri de post