autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
-500 g biscuiti petit beurre, -375 g zahar, -100 g cacao, -100 g nuci tocate marunt (sau alune), -1 pachet margarina unirea (sau unt), -200 ml lapte sau apa, -4 buc.rahat taiate cubulete, -stafide, -coaja de la ½ portocala, -zahar vanilat,rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Apa, zaharul si cacao se fierb in cateva clocote, se adauga margarina,mirodeniile, stafidele, coaja de portocala si la sfarsit rahatul si se stinge focul.

Separat biscuitii se rup bucatele si se amesteca cu nuca si se toarna peste prima compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Intr-o cratita se pune margarina Rama, zaharul, oul si se amesteca incontinuu la foc mic sa nu

24 voturi    10 comentarii
40 min
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă cu stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu stafide Se sfarama biscuitii uscati cu mana,nu conteaza daca raman

25 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g biscuiti petit beurre
  • -375 g zahar
  • -100 g cacao
  • -100 g nuci tocate marunt (sau alune)
  • -1 pachet margarina unirea (sau unt)
  • -200 ml lapte sau apa
  • -4 buc.rahat taiate cubulete
  • -stafide
  • -coaja de la ½ portocala
  • -zahar vanilat,rom.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu prune