autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
-500 g biscuiti petit beurre, -375 g zahar, -100 g cacao, -100 g nuci tocate marunt (sau alune), -1 pachet margarina unirea (sau unt), -200 ml lapte sau apa, -4 buc.rahat taiate cubulete, -stafide, -coaja de la ½ portocala, -zahar vanilat,rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Apa, zaharul si cacao se fierb in cateva clocote, se adauga margarina,mirodeniile, stafidele, coaja de portocala si la sfarsit rahatul si se stinge focul.

Separat biscuitii se rup bucatele si se amesteca cu nuca si se toarna peste prima compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiti.

Salam de biscuiti.

Preparare: 1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana

10 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune la incalzit laptele, se adauga

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g biscuiti petit beurre
  • -375 g zahar
  • -100 g cacao
  • -100 g nuci tocate marunt (sau alune)
  • -1 pachet margarina unirea (sau unt)
  • -200 ml lapte sau apa
  • -4 buc.rahat taiate cubulete
  • -stafide
  • -coaja de la ½ portocala
  • -zahar vanilat,rom.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Rulada cu gem