autor:

laura

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2010

Ingrediente
-500 g biscuiti petit beurre, -375 g zahar, -100 g cacao, -100 g nuci tocate marunt (sau alune), -1 pachet margarina unirea (sau unt), -200 ml lapte sau apa, -4 buc.rahat taiate cubulete, -stafide, -coaja de la ½ portocala, -zahar vanilat,rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Apa, zaharul si cacao se fierb in cateva clocote, se adauga margarina,mirodeniile, stafidele, coaja de portocala si la sfarsit rahatul si se stinge focul.

Separat biscuitii se rup bucatele si se amesteca cu nuca si se toarna peste prima compozitie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Biscuitii se rup in bucati mici intr-un vas incapator. Rahatul se taie

16 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Mixam ouale cu zaharul, vanilia, cacaua, adaugam laptele, amestecam

29 voturi    6 comentarii
40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • -500 g biscuiti petit beurre
  • -375 g zahar
  • -100 g cacao
  • -100 g nuci tocate marunt (sau alune)
  • -1 pachet margarina unirea (sau unt)
  • -200 ml lapte sau apa
  • -4 buc.rahat taiate cubulete
  • -stafide
  • -coaja de la ½ portocala
  • -zahar vanilat,rom.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
PASCA DE PASTE