Se sfarma biscuitii, o parte bucati si o parte marunt. Se pune intr-o cratita laptele cu zaharul la fiert apoi se adauga cacaoa. Dupa ce s-a omogenizat si fiert compozitia se ia de pe foc. Apoi se adauga untul si se invarte pana cand untul se topeste, se pune apoi romul, dulceata de fructe si biscuitii, care amestecate impreuna vor forma o compozitie mai solida. Aceasta compozitie se ruleaza pe o folie de celofan si se pune la frigider. Sugestii: In loc de dulceata se pot pune fructe crude sau congelate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii