Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se zdrobesc biscuitii intr-un bol. Peste ei se adauga laptele, lichiorul, stafidele, caisele taiate marunt si nuca de cocos. Ciocolata se pune la topit intr-un vas pe aburi. Cand este aproape topita se adauga untul si zaharul si se amesteca. In ciocolata topita se adauga esenta de portocale, se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Amestecul se pune pe o folie de plastic si se ruleaza in forma de salam. Se da la frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii