Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Se zdrobesc biscuitii intr-un bol. Peste ei se adauga laptele, lichiorul, stafidele, caisele taiate marunt si nuca de cocos. Ciocolata se pune la topit intr-un vas pe aburi. Cand este aproape topita se adauga untul si zaharul si se amesteca. In ciocolata topita se adauga esenta de portocale, se toarna peste biscuiti si se amesteca bine. Amestecul se pune pe o folie de plastic si se ruleaza in forma de salam. Se da la frigider pentru cateva ore.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii