Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Biscuitii se rup in bucati mici intr-un vas incapator.
Rahatul se taie bucatele mici si se fierbe la foc mic in 120 ml de apa pana se dizolva aproape de tot si devine ca o peltea. Se trage de pe foc, se pune intai cacao, apoi treptat, untul taiat bucatele si nuca taiata. Se toarna acest sirop peste biscuiti si se amesteca bine,se pune esenta de rom. Se iau 2 folii de aluminiu de 30 cm, se pune pe mijloc pe fiecare folie un strat subtire de cocos si deasupra se asaza pe lungime cu lingura compozitia. Se da cu cocos si pe deasupra si se strange bine cu mana, apoi se impacheteaza sub forma de salam. Se strang la capete cele doua ,bucati de "salam" si se pun la frigider pentru minim 3 ore.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii