Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune la incalzit laptele, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Apoi adaugam margarina, mierea si zaharul vanilat si amestecam bine pana se topeste margarina si zaharul. Dupa ce s-a topit adaugam cacaua, amestecand bine, sa nu se formeze cocoloase.
Cand s-a incorporat bine cacaua se toarna acest continut peste biscuiti, se amesteca bine si se adauga scortisoara si 2 picaturi de esenta de rom. Se lasa la racit, apoi se pune compozitia pe folie alimentara, se ruleaza bine si i se da o forma de salam. Se leaga la capete si se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii