autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiti

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- biscuiti 450 g, - unt 100 g, - lapte 150ml, - 4 linguri de zahar, - 3 linguri de cacao, - rahat 60 gr, - nuci 50gr, - curmale 5 buc., - stafide ~ 3 linguri, - esenta de vanilie ~ jumatate de lingurita, - esenta de rom ~ o lingurita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faceti un sos din lapte, zahar si cacao (la foc mic pana se dizolva zaharul) si dupa ce se raceste putin adaugati untul si esentele. Intre timp rupeti bucatele biscuitii, si taiati rahatul, curmalele si nucile. In vasul cu biscuiti se toarna sosul caldut si se amesteca repede ca sa se incorporeze, se adauga rahatul, curmalele, nucile, stafidele si smochinele si se mai pune putin lapte. La final se toarna compozitia pe mijlocul unei folii de plastic de aprox. 50 de cm, se ruleaza si se baga la frigider pentru 24 de ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Intr-o cratita mai incapatoare se pune pe foc, laptele ciocolata si

28 voturi    12 comentarii
40h
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu stafide Se sfarama biscuitii uscati cu mana,nu conteaza daca raman

25 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - biscuiti 450 g
  • - unt 100 g
  • - lapte 150ml
  • - 4 linguri de zahar
  • - 3 linguri de cacao
  • - rahat 60 gr
  • - nuci 50gr
  • - curmale 5 buc.
  • - stafide ~ 3 linguri
  • - esenta de vanilie ~ jumatate de lingurita
  • - esenta de rom ~ o lingurita

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Negresa