salam de biscuiti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
salam de biscuiti

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 100 g rahat
  • 200 g ciocolata
  • 2 linguri cocoa
  • 1 lingura lapte praf
  • 250 ml apa
  • 5 linguri zahar
  • 1/2 pachet unt
  • 100 g stafide
  • 100 g nuca
  • aroma de rom
  • 1 punga de celofan

Mod de preparare

Se zdrobesc biscuiti, se adauga nuca, stafidele, ciocolata, bucatelele de rahat.

Se pune la fiert apa cu zaharul, se amesteca laptele + cacaoa, se adauga si ele in sirop, se lasa sa dea un clocot, se pune si untul, cind este temperat se toarna peste amestecul de biscuiti, se adauga aromele.

Se pune intr-o punga, se ruleaza dind forma de salam, se lasa la rece 3-4 ore.

Se taie felii si se pudreaza cu cacao ori cu fulgi de cocos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise