Salam de biscuiţi reţetă cu ciocolată
Salam de biscuiţi reţetă cu ciocolată
1. Se rupe ciocolata in bucati se se topeste, intr-un bol, impreuna cu untul, in cuptorul cu microunde, cuptor sau in bain marie (o oala cu apa fierbinte).
2. Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se zdrobesc in bucati marunte cu un facalet.
3. Dupa ce ciocolata si untul s-au topit, se opreste focul si se adauga zaharul, laptele, cacao si biscuitii zdrobiti. Se amesteca foarte bine.
4. Se rastoarna amestecul pe o bucata de folie de aluminiu si se ruleaza strans sub forma unui tub, pentru a arata ca un salam.
5. Se lasa la rece in frigider cel putin 2 ore pana se intareste.
6. Se asaza pe un platou, se indeparteaza folia si se taie salamul in felii subtiri.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii