Salam de biscuiţi reţetă cu nucă si rahat
Salam de biscuiţi reţetă cu nucă si rahat
Pregatim biscuitii si nuca: pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici. Din totalul biscuitilor pisati luam 30 de grame si ii sitam.
Se pune la foc o cana de apa in care se adauga rahatul taiat bucatele.
Se amesteca continuu timp de 10 minute, iar cu o furculita pisam rahatul pana cand se topeste.
Se ia de pe foc, se lasa putin la racit, apoi se adauga cele trei linguri de cacao si margarina topita.
La final se adauga esenta de rom si nucile.
Compozitiei obtinute i se da forma unui salam si se ruleaza prin biscuitii sitati la inceputul "operatiunii".
Se serveste rece!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii