Salam de biscuiţi reţetă cu nucă si rahat
Salam de biscuiţi reţetă cu nucă si rahat
Pregatim biscuitii si nuca: pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici. Din totalul biscuitilor pisati luam 30 de grame si ii sitam.
Se pune la foc o cana de apa in care se adauga rahatul taiat bucatele.
Se amesteca continuu timp de 10 minute, iar cu o furculita pisam rahatul pana cand se topeste.
Se ia de pe foc, se lasa putin la racit, apoi se adauga cele trei linguri de cacao si margarina topita.
La final se adauga esenta de rom si nucile.
Compozitiei obtinute i se da forma unui salam si se ruleaza prin biscuitii sitati la inceputul "operatiunii".
Se serveste rece!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii