Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Intr-un bol mare se sfarima biscuitii bine. Separat, se incalzeste laptele, unde se adauga untul, zaharul, cacao, esenta de rom si nuci (dupa preferinte). Cind untul este topit se toarna incet peste biscuiti amestecind cu o lingura de lemn.
Pe o folie se toarna compozitia si se ruleaza ca un salam. Se lasa la racit cam 3-4 ore. Se taie felii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii