autor:

vio.vio

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2010

Ingrediente
450g biscuiti petit 400ml.lapte 150g stafide ,rahat,1pachet cacaua,100g zahar pudra,esenta rom si vanilie ,100g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele ,omogenizam, apoi adaugam biscuitii rupti si amestecam cu lingura.

Pe o folie de aluminiu punem compozitie si rulam ca un salam ,lasam la rece 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec marmorat

Chec marmorat

Se mixeaza untul moale cu 200 de grame de zahar si cele 2 plicuri de zahar vanilat. Adaugam un ou,

8 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Cornuri pufoase si inimioare cu nuca si ciocolata.

Cornuri pufoase si inimioare cu nuca si ciocolata.

Am decis ca pe langa cornurile fragede sa fac si cateva inimioare dulci pentru cei ce sarbatoresc

10 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    ELENA , 11 februarie 2017

    DELICIOS

  • Fara foto

    Ionut Dinu , 25 noiembrie 2013

    hmmmmmm bunnnn

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    Eu o prepar cu unt(in loc de lapte) si se incheaga mai bine!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Dacă în loc de lapte pui un compot sau un sirop, este o foarte bună prăjitură de post! Dar cu lapte e şi mai bună!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      Un deliciu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 450g biscuiti petit 400ml.lapte 150g stafide ,rahat,1pachet cacaua,100g zahar pudra,esenta rom si vanilie ,100g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
tigaie picanta si cartofi cu rozmarin

tigaie picanta si cartofi cu rozmarin

Carnea de vita si porc se inabusa pina se moaie apoi se pune puiul, se mai lasa 15 minute si se pun

5 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

ELENA

DELICIOS

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Tiramisul meu