Salam de biscuiţi reţetă
Salam de biscuiţi reţetă
Apa se pune la fiert cu zaharul pana obtinem un sirop (in loc de sirop sora mea facea un ibric mare de cafea). Separat se sfarma biscuitii bine si se amesteca cu cacao si esenta de rom. Se adauga siropul caldut (sau cafea) si 150 g unt. Se amesteca pana se omogenizeaza bine compozitia. Cocosul se amesteca cu zaharul pudra si 100 g unt. Se intinde pe o folie de aluminiu sau celofan compozitia cu cacao iar deasupra se pune compozitia de cocos. Se ruleaza strans si se tine la rece 3-4 ore, apoi se taie felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii