autor:

Catalina

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuiţi reţetă

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2010

Ingrediente
Ingrendiente: 500 g biscuiti, 150 g cocos, 250 g unt, 200 g zahar, 150 ml apa, 5 linguri cu varf de cacao, 100 g zahar pudra, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

31 voturi

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Apa se pune la fiert cu zaharul pana obtinem un sirop (in loc de sirop sora mea facea un ibric mare de cafea). Separat se sfarma biscuitii bine si se amesteca cu cacao si esenta de rom. Se adauga siropul caldut (sau cafea) si 150 g unt. Se amesteca pana se omogenizeaza bine compozitia. Cocosul se amesteca cu zaharul pudra si 100 g unt. Se intinde pe o folie de aluminiu sau celofan compozitia cu cacao iar deasupra se pune compozitia de cocos. Se ruleaza strans si se tine la rece 3-4 ore, apoi se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi reţetă" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea

Salam de biscuiţi reţetă cu cafea Am rupt biscuitii in bucati mici sau se macina (dupa preferinta).

9 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zdrobiti biscuitii cu mana pana obtineti bucatele mici. Amestecati cu

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

    Arata bestial, am salvat reteta si in weekend cred ca o voi incerca

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Buna reteta -dar poate ai incerca sa topesti ciocolata cu unt la ben marin dupa care sa adaugi biscuitii si iese mai gustos asa poci sa pui putina esenta de rom iar din asta sa faci fondul maro iar restul ca la reteta ta.Incearca ai sa vezi ca-i mai gustoasa. Si eu fac asa si iese minunat.

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

    cu siguranta il voi incerca si eu, arata fff bine, l.am salvat

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      Acest salam de biscuiti arata super bine si cred ca este un deliciu.Felicitari.

    • Dana Saila( Salwa Nabhani)

      Dana Saila( Salwa Nabhani) (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Super,felicitari...imi place cum arata si foarte rapida...bravo...

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata bine!!!!!si trebue sa fie si delicios........salvat*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Cred ca este tare buna.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Arata tare bine!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

      Foarte ingenios. Arata tare frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

31 voturi

Ingrediente

  • Ingrendiente: 500 g biscuiti
  • 150 g cocos
  • 250 g unt
  • 200 g zahar
  • 150 ml apa
  • 5 linguri cu varf de cacao
  • 100 g zahar pudra
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

26 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

roxi-roxi (Chef de cuisine)

Arata bestial, am salvat reteta si in weekend cred ca o voi incerca

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Pasca aromata