Aluatul:biscuitii se macina,apoi se amesteca cu margarina,zaharul praf,nuca de cocos,cele 4 linguri de cacao,100ml cafea si 100 ml de esenta de rom.Amestecam bine toate aceste ingrediente ai apoi adaugam dulceata 5-6 linguri in functie de cat necesita aluatul petru a fi omogen.Lasam aluatul in frigider pana facem crema.Crema:amestecam faina cu zaharul vanilat si treptat adaugam laptele rece,amestecand sa nu se faca cocoloase.Punem vasul pe foc sa fiarba pana se ingroase compozitia,amestecand sa nu se prinda.Lasam aceasta compozitie sa se raceasca bine.Separat mestecam margarina cu zaharul praf si adaugam nuca de cocos.Aceasta compozitie o amestecam cu cea fiarta si racita pana se omogenizeaza bine.Montare:Aluatul il vom intinde pe o folie de platic umezita,cat grosimea degetului mic,iar deasupra punem crema.Cu ajutorul foliei il vom rula strans.Presaram cacao pe deasupra si nuca de cocos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii