autor:

Cosmina Maria_Preduchin

» » Dulciuri diverse

Salam de biscuti cu crema

Autor: Cosmina Maria_Preduchin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cosmina Maria_Preduchin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 august 2013

Ingrediente
Aluat:500g biscuiti,150g margarina,150g zahar praf,50g nuca de cocos,4 linguri cacao,100ml cafea,100 ml esenta de rom,5-6 linguri de dulceata de caise sau piersici.Crema:4 linguri faina,200ml lapre,2 plicuri zahar vanilat,150g margarina,200g zahar praf,50g nuca de cocos.Pentru ornat cacao si nuca de cocos.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul:biscuitii se macina,apoi se amesteca cu margarina,zaharul praf,nuca de cocos,cele 4 linguri de cacao,100ml cafea si 100 ml de esenta de rom.Amestecam bine toate aceste ingrediente ai apoi adaugam dulceata 5-6 linguri in functie de cat necesita aluatul petru a fi omogen.Lasam aluatul in frigider pana facem crema.Crema:amestecam faina cu zaharul vanilat si treptat adaugam laptele rece,amestecand sa nu se faca cocoloase.Punem vasul pe foc sa fiarba pana se ingroase compozitia,amestecand sa nu se prinda.Lasam aceasta compozitie sa se raceasca bine.Separat mestecam margarina cu zaharul praf si adaugam nuca de cocos.Aceasta compozitie o amestecam cu cea fiarta si racita pana se omogenizeaza bine.Montare:Aluatul il vom intinde pe o folie de platic umezita,cat grosimea degetului mic,iar deasupra punem crema.Cu ajutorul foliei il vom rula strans.Presaram cacao pe deasupra si nuca de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuti cu crema" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec de post cu portocale

Chec de post cu portocale

- intr-un vas se pun toate ingredientele si se amesteca, cu exceptie faina si praful de copt care

12 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata

9 voturi    3 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela_Preduchin

    Mihaela_Preduchin (Maestru bucatar) , 10 septembrie 2013

    l-am facut si eu .merci pt.reteta

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Aluat:500g biscuiti,150g margarina,150g zahar praf,50g nuca de cocos,4 linguri cacao,100ml cafea,100 ml esenta de rom,5-6 linguri de dulceata de caise sau piersici.Crema:4 linguri faina,200ml lapre,2 plicuri zahar vanilat,150g margarina,200g zahar praf,50g nuca de cocos.Pentru ornat cacao si nuca de cocos.

Raporteaza reteta

Retete
de Cosmina Maria_Preduchin
Tort de clatite

Tort de clatite

Prima data facem siropul pt a avea timp sa se raceasca.Intr-un vas mic ardem cele 50 de grame de

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Torturi
Eclaire cu fondant si crema de ciocolata

Eclaire cu fondant si crema de ciocolata

Prima data se prepara crema pentru a avea timp sa se raceasca.Frecam bine galbenusurile cu zaharul,adaugam

1 vot    4 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Macarons

Macarons

CREMA:Punem la fiert frisca si o turnam peste ciocolata alba rupta in bucatele mici. Amestecam bine

3 voturi    5 comentarii
2h 12 min
Dulciuri diverse
Mihaela_Preduchin

Mihaela_Preduchin (Maestru bucatar)

l-am facut si eu .merci pt.reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Clatite cu buline Clatite cu buline

Într-un bol vom pune făină, adăugăm sarea și amestecăm. Peste acestea punem ouăle după care continuăm să amestecăm

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Gem asortat din piersici, caise si nectarine Gem asortat din piersici, caise si nectarine

Se spală piersicile, caisele și nectarinele. Fructele mele au fost răscoapte, iar pielița s-a deshidratat ușor, așa că am ales

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tiramisu