1. Se rupe ciocolata în bucăţi şi se topeşte, într-un bol, împreună cu untul, în cuptorul cu microunde, cuptor sau în bain marie (o oală cu apă fierbinte).
2. Se pun biscuiţii într-o pungă de plastic şi se zdrobesc în bucăţi mărunte cu un făcăleţ.
3. După ce ciocolata şi untul s-au topit, se opreşte focul şi se adaugă zahărul, laptele, cacao şi biscuiţii zdrobiţi. Se amestecă foarte bine.
4. Se răstoarnă amestecul pe o bucată de folie de aluminiu şi se rulează strâns sub forma unui tub. Trebuie să arate ca un salam!
5. Se lasă la rece în frigider cel puţin 2 ore până când se întăreşte.
6. Se aşează pe un platou, se îndepărtează folia şi se taie salamul în felii subţiri.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii