Se pun la fiert toate componentele mai puţin gogoşarii.
După ce au fiert bine se adaugă gogoşarii tăiaţi fideluţă şi se mai fierb până se înmoaie bine gogoşarii şi sosul este scăzut.
Când s-au înmuiat se pune salata fierbinte în borcane, se leagă cu celofan sau se capsează şi se acoperă bine până se răcesc.
Se consumă ca atare sau ca garnitură la diverse preparate.
Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii