SALATĂ DE GOGOŞARI

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 kg gogoşari
  • - 1/2l ulei
  • - 400g pastă de tomate
  • - 400g muştar
  • - 2 ceşti oţet
  • - 1 ceaşcă apă
  • - 1 ceaşcă zahăr
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Se pun la fiert toate componentele mai puţin gogoşarii.

După ce au fiert bine se adaugă gogoşarii tăiaţi fideluţă şi se mai fierb până se înmoaie bine gogoşarii şi sosul este scăzut.

Când s-au înmuiat se pune salata fierbinte în borcane, se leagă cu celofan sau se capsează şi se acoperă bine până se răcesc.

Se consumă ca atare sau ca garnitură la diverse preparate.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise