Se pun la fiert toate componentele mai puţin gogoşarii.
După ce au fiert bine se adaugă gogoşarii tăiaţi fideluţă şi se mai fierb până se înmoaie bine gogoşarii şi sosul este scăzut.
Când s-au înmuiat se pune salata fierbinte în borcane, se leagă cu celofan sau se capsează şi se acoperă bine până se răcesc.
Se consumă ca atare sau ca garnitură la diverse preparate.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii