Se pun la fiert toate componentele mai puţin gogoşarii.
După ce au fiert bine se adaugă gogoşarii tăiaţi fideluţă şi se mai fierb până se înmoaie bine gogoşarii şi sosul este scăzut.
Când s-au înmuiat se pune salata fierbinte în borcane, se leagă cu celofan sau se capsează şi se acoperă bine până se răcesc.
Se consumă ca atare sau ca garnitură la diverse preparate.
Poftă bună!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii