Se curata morcovii, telina, cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Mazarea se pune si ea la fiert separat. Dupa ce sunt fierte, legumele se toaca cubulete si se pun intr-un vas . Se toaca marunt castravetii si gogosarii si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se amesteca legumele fierte, scurse si tocate ,se asezoneaza cu sare , piper si maioneza pregatita dintr-un cartof fiert, o lingura de mustar ,un praf de sare, 50 ml ulei si zeama de lamaie.Se orneaza dupa preferinta.
Maioneza: Cartoful fiert l-am pasat in blender impreuna cu mustarul si un praf de sare , dupa care am adaugat treptat uleiul ,alternativ cu zeama de lamaie.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii