Rosiile se taie felii si se aranjeaza pe un platou mare. Feliile de ansoa se clatesc cu apa si se asaza peste feliile de rosii. Ardeii taiati fasii subtiri, ceapa rondele si maslinele se aranjeaza deasupra subtiri. Impreuna cu maslinile se asaza si ele pe plator. Ridichiile si ouale se taie in opt si se asaza decorativ peste restul ingredientelor, deja aranjate. Patrunjelul se taie foarte marunt. Impreuna cu otetul si condimentele se prepara un sos picant de salata, la care ulterior se aduga si ulei. Sosul se va turna peste salata doar cu putin timp inainte de a fi servita. Se poate servi cu bagheta calda. De asemenea ea poate fi o garnitura excelenta la un piure de morcovi sau la raghinare marinata, ori la un file de ton pe gratar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii