autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
2 - morcovi proaspeti rasi, 300 gr cascaval ras, 2 buc usturoi pisat, 200 gr sfecla rosie fiarta rasa foarte fin, 3 - 4 miez de nuci pisat, 300-gr maioneza, marar, patrungel sau ceapa verde pentru ornament

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Dupa cum se vede si - n poza sunt citeva straturi
1. morcovi ras
2. cascaval ras cu usturoi.
Ungem cu maioneza
1 prune uscate moi fara simbure
2 sfecla gatita rasa care apoi se acopera cu un strat fin de maioneza
3 din nou prune uscate
Prunele putem sa le inlocuim cu icre negre iar morcovul si cascavalul cu carne de peste fiarta.
Ornamentam cu verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Amanta sau Buburuza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de telina aromata

Salata de telina aromata

Dau pe robot sau pe razatoare ingredientele, incorporez cu maioneza,sare, sucurile de lamaie si portocala

10 voturi    6 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetele se spala si se inteapa din loc in loc cu o scobitoare si se dau la cuptor pt o ora, intorandu-le

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Gustoasa salata,frumoasa prezentare...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    frumoasa buburuza!

    • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

      Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Multumesc

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Arata super,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      10 cu felicitari pentru aspect!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 2 - morcovi proaspeti rasi
  • 300 gr cascaval ras
  • 2 buc usturoi pisat
  • 200 gr sfecla rosie fiarta rasa foarte fin
  • 3 - 4 miez de nuci pisat
  • 300-gr maioneza
  • marar
  • patrungel sau ceapa verde pentru ornament

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de cruditati