Salata Amanta sau Buburuza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Salata Amanta sau Buburuza

Ingrediente

  • 2 - morcovi proaspeti rasi
  • 300 gr cascaval ras
  • 2 buc usturoi pisat
  • 200 gr sfecla rosie fiarta rasa foarte fin
  • 3 - 4 miez de nuci pisat
  • 300-gr maioneza
  • marar, patrungel sau ceapa verde pentru ornament

Mod de preparare

Dupa cum se vede si - n poza sunt citeva straturi

1. morcovi ras

2. cascaval ras cu usturoi.

Ungem cu maioneza

1 prune uscate moi fara simbure

2 sfecla gatita rasa care apoi se acopera cu un strat fin de maioneza

3 din nou prune uscate

Prunele putem sa le inlocuim cu icre negre iar morcovul si cascavalul cu carne de peste fiarta.

Ornamentam cu verdeata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise