autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
2 - morcovi proaspeti rasi, 300 gr cascaval ras, 2 buc usturoi pisat, 200 gr sfecla rosie fiarta rasa foarte fin, 3 - 4 miez de nuci pisat, 300-gr maioneza, marar, patrungel sau ceapa verde pentru ornament

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Dupa cum se vede si - n poza sunt citeva straturi
1. morcovi ras
2. cascaval ras cu usturoi.
Ungem cu maioneza
1 prune uscate moi fara simbure
2 sfecla gatita rasa care apoi se acopera cu un strat fin de maioneza
3 din nou prune uscate
Prunele putem sa le inlocuim cu icre negre iar morcovul si cascavalul cu carne de peste fiarta.
Ornamentam cu verdeata
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Amanta sau Buburuza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de cruditati

Salata de cruditati

Telina,morcovii si pastarnacul se dau pe razatoare.Marul se curata de coaja se da pe razatoare si

6 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Salata avocado

Salata avocado

Se spala si se scurge salata verde si se rupe in bucati nu prea mici(daca se taie cu cutitul marginile

2 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

    Super !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Gustoasa salata,frumoasa prezentare...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    frumoasa buburuza!

    • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

      Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Multumesc

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Arata super,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      10 cu felicitari pentru aspect!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 2 - morcovi proaspeti rasi
  • 300 gr cascaval ras
  • 2 buc usturoi pisat
  • 200 gr sfecla rosie fiarta rasa foarte fin
  • 3 - 4 miez de nuci pisat
  • 300-gr maioneza
  • marar
  • patrungel sau ceapa verde pentru ornament

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
SALATA VERDE CU OUA