Carnea se spala,se taie bucatele si se pune la fiert in apa rece cu condimente.
Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime.Se fierb alaturi de cartofi si de carne intr-o oala mai mare.Daca nu au loc toate,fierbeti mai intai carnea si apoi zarzavaturile in supa de carne.
Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.La fel se procedeaza si cu celelalte legume,iar carnea se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca toate ingredientele usor.
Se aseaza pe platou,se orneaza cu maioneza si in rest dupa imaginatia si rabdarea dvs..
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii