1.Se curata ardeii de cotore si seminte, se spala cu apa rece si se dau prin razatoarea mare.
2.Morcovii se curata si se rad pe razatoarea mare.
3.Se curata ceapa si castravetii si se dau tot prin razatoarea mare.
4.Se desface conopida in buchetele si se tine 10 minute in apa cu sare, apoi se spala cu apa rece.
5.Se toaca varza marunt si se freca cu putina sare.
6. Intr-un vas se amesteca bine varza cu morcovii,ardeii,castravetii,ceapa,rosiile mici si buchetelele de conopida.
7.Se aseaza amestecul de legume in borcane de 800g., printre ele se pun bastonase de hrean , boabe de mustar si frunze de telina.
8.Se fierbe apa cu sarea ,otetul si cateva boabe de mustar.Se lasa sa dea cateva clocote si se toarna peste legumele din borcane.Se capseaza, se pun intr-o lada, se acopera cu o patura si se lasa pana se racesc. doua zi se pun in camara.
obs:Legumele se pot taia fasii subtiri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii