Se pregateste sosul. Amestecam iaurtul/smantana, mustarul, sucul de lamaie, si usturoiul.
Pieptul de pui l-am taiat cuburi, salata am rupt-o in bucati mici iar ceapa am taiat-o rondele. Am amestecat ingredientele mai sus mentionate si crutoanele cu sosul (fara 2 linguri pe care le-am pastrat pentru decor).
Pentru decor am mai ras putin parmesan in fasii.
Se serveste imediat...altfel se inmoaie crutoanele.
Atentie la sare!...pieptul de pui deja avea, parmesanul este destul de sarat, crutoanele la fel. Eu am mai adaugat doar putin piper proaspat rasnit

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii