Ingrediente
7 bucati mari de praz fraged, 2 catei de usturoi, 4 rosii taiate felii subtiri(nedecojite), 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita de cimbru, 4 linguri vin alb sec, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
4 voturi
Mod de preparare
Uleiul de masline se incalzeste intr-o tigaie cu fundul gros si in el se caleste la foc mic usturoiul pina se inmoaie, fara sa se faca maro.
Se scoate usturoiul si se arunca, se adauga rosiile, cimbru si vinul. Se amesteca usor si se ferbe la foc mic aproximativ 10 min. Apoi se adauga sarea si piperul,se amesteca usor si se gusta sosul. Acesta trebuie sa fie putin gros. Se scoate prazul din oala cu spumiera si se lasa sa se scurga in strecuratoare, apoi se pune pe un platou mare si se toarna deasupra sosul fierbinte.
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010
O bunatate !