Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 5 cm.Bucatile de praz se fierb intr-o oala cu apa sarata timp de 15 min pina se inmoaie.
Uleiul de masline se incalzeste intr-o tigaie cu fundul gros si in el se caleste la foc mic usturoiul pina se inmoaie, fara sa se faca maro.
Se scoate usturoiul si se arunca, se adauga rosiile, cimbru si vinul. Se amesteca usor si se ferbe la foc mic aproximativ 10 min. Apoi se adauga sarea si piperul,se amesteca usor si se gusta sosul. Acesta trebuie sa fie putin gros. Se scoate prazul din oala cu spumiera si se lasa sa se scurga in strecuratoare, apoi se pune pe un platou mare si se toarna deasupra sosul fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii