Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa in care s-a dizolvat concentratul de legume timp de 20-30 minute pana cand se inmoaie.
Intr-un vas se amesteca otetul balsamic, uleiul de masline, mierea si sarea.Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa apoi se amesteca cu mixul cu otet balsamic.Se presara patrunjelul tocat si se amesteca iar.Se aseaza cartofii pe o farfurie si se presara cu ceapa rosie tocata apoi se serveste.
http://lauradfood.blogspot.com/
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii