Fasolea verde, mazarea boabe, morcovii se pun la fiert, in apa cu sare, dupa fierbere, se pun la scurs si racit.
Intr-o salatiera se pune, in straturi alternative, fasole verde, morcov taiat felii, mazare, se adauga rosiile taiate felii, castravetii taiati felii subtiri (inainte de a fi taiati se taie pe jumatate si se preseaza pentru a se scurge de zeama), bastonase sau cubulete.
Se prepara un sos din zeama de lamaie, ulei, sare, piper, se pune peste ingrediente, se amesteca usor, se asezoneaza dupa gust.
Se pune pe pe un platou, se orneaza cu frunze de menta tocate marunt.
Daca folositi fasolea verde si mazarea congelate, timpul de preparare al salatei se reduce la jumatate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii