autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate

Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
•600 gr rosi, taiate in sferturi, •2 linguri busuic uscat si tocat, •1 lingura sare, •200 gr paine, taiata cubulete, •1 lingura ulei de masline, •100 gr branza topita, •2 linguri sos de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge cuptorul la 200ᵒC.
2. Se pun cubuletele de paine intr-o tava, se stropesc cu 1 lingura ulei de masline si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.
3. Se asezoneaza rosiile cu sare si busuioc.Se incinge o tigaie tip gratar, apoi se prajesc rosiile timp de 15 minute, pana se inmoaie, intorcandu-le o data.
4. Se amesteca branza topita cu sosul de usturoi.
5. Intr-un bol se aseaza un strat de rosii, se pune putin sos, apoi se pun cubulete de paine.Se repeta operatiunea, apoi se da totul la cuptor pentru 10 minute.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata crocanta cu paine, rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Cus-cus exotic

Cus-cus exotic

Pieptul de pui se spala, se sterge si se asezoneaza cu sare si piper. Incingem, intr-o tigaie, putin

8 voturi    3 comentarii
1h
Salate de legume
Salata de rosii cu masline grecesti

Salata de rosii cu masline grecesti

Se spala rosiile, se taie cubulete, castravetii se curata de coaja, ceapa se taie solzisori, se pun

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • doina

    doina (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Am cumparat o painica asemanatoare de la supermarket, dar cu siguranta va fi mai gustoasa cea preparata acasa.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Simplu,gustos si sanatos...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009

    Foarte buna...

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Ce bine se asocoază cu usturoi...yammi...super.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Oidee foarte buna,pentru cei care sunt la dieta.Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • •600 gr rosi
  • taiate in sferturi
  • •2 linguri busuic uscat si tocat
  • •1 lingura sare
  • •200 gr paine
  • taiata cubulete
  • •1 lingura ulei de masline
  • •100 gr branza topita
  • •2 linguri sos de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

doina (Chef de cuisine)

Am cumparat o painica asemanatoare de la supermarket, dar cu siguranta va fi mai gustoasa cea preparata acasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Placinta cu doua umpluturi