Fierbem cartofii in coaja, ii curatam, ii taiem cubulete, apoi ii punem intrun castron. Curatam morcovii(cruzi) ii spalam ii razuim pe razatoarea cu gauri mici, ii adaugam in castron peste cartofi. Ceapa taiata pestisori, gogosarii taiati fasii subtiri, maslinele curatate de samburi si taiate, se amesteca cu restul ingredientelor din castron. Adaugam uleiul, potrivim de sare, omogenizam totul cu grija sa nu zdrobim cartofii si putem servi imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii