1. Dupa ce ai facut sosul vinaigrette, ocupa-te de salata propriu-zisa. Taie felia de bacon si perpeleste-o intr-o tigaie de teflon, pana devine crocanta. Apoi pune-o pe o hartie absorbanta. Adauga crevetii in aceeasi tigaie si caleste-i la foc mediu spre mare, amestecand 3-4 minute, pana devin opaci si roz. Sareaza si pipereaza.
2. Spala si usuca salata verde. Pune deoparte frunzele exterioare si pastreaza-le doar pe cele din mijloc, de culoare verde deschis. Desfa-le in bucati mici cu mainile.
3. Amesteca intr-un castron salata cu bucatile de bacon. Pune sosul vinnaigrette si amesteca bine. Pune crevetii deasupra si serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii