Curatam portocalele de coaja, le desfacem in felii si le taiem.
Marul si para le curatam, scoatem cotoarele si le taiem cuburi.
Kiwi le decojim, le taiem bucatele.
Mango il taiem pe jumatate, scoatem samburele, il taiem cuburi si le indepartam de pe coaja.
Intr-un bol amestecam toate fructele pregatite, dar si fructele tropicale fara sirop.
Adaugam esenta de rom, zeama de lamaie, amaretto, amestecam usor si dam salata la frigider pentru o ora.
Intr-un bol punem frisca lichida, smantana, ambele reci de la frigider, zaharul pudra si le mixam pana devin spuma.
Scoatem salata de la frigider, punem in cupe, deasupra dam drumul la o lingura generoasa cu frisca, mai punem un fursec langa si servim.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii