Pe un platou intins, asterni un strat de varza tocata marunt,condimentata cu sare si zeama de lamaie, peste care asterni un strat de morcov dat pe razatoarea mare,deasemeni condimentat cu sare si zeama de lamaie dupa gust.
Pieptul de pui fiert, taiat cubulete foarte mici, il incorporezi in maioneza cu usturoiul pisat si castravetele dat pe razatoare, asterni compozitia peste morcov.Razi cascaval, ornezi cu oua de prepelita intregi.
Se serveste imediat. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii