Pe un platou intins, asterni un strat de varza tocata marunt,condimentata cu sare si zeama de lamaie, peste care asterni un strat de morcov dat pe razatoarea mare,deasemeni condimentat cu sare si zeama de lamaie dupa gust.
Pieptul de pui fiert, taiat cubulete foarte mici, il incorporezi in maioneza cu usturoiul pisat si castravetele dat pe razatoare, asterni compozitia peste morcov.Razi cascaval, ornezi cu oua de prepelita intregi.
Se serveste imediat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii