Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj. Intre timp taiem cubulete mici ardeiul, maslinele si ceapa le feliem rondele si stoarcem zeama de la jumatatea de lamaie.
Cand sunt fierte pastele, le scurgem si le trecem sub un jet de apa rece, le lasam sa se scurga apoi adaugam toate incredientele: tonul maruntit putin cu furculita, cubuletele de ardei, porumbul scurs de zeama, feliile de masline si ceapa, zeama de lamaie, condimentam cu sare si piper dupa gust si apoi presaram putin busuioc deasupra.
Si gata salata…rapida si gustoasa! :)
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii