Am fiert mai intai ouale; cartofii curatati si taiati cubulete, i-am fiert ca pentru piure, in apa usor sarata. I-am scurs si i-am zdrobit. Pasta de cartofi am mixat-o impreuna cu patrunjelul tocat, sare, piper si zeama de la o jumatate de lamaie.
Tonul, scurs de ulei, l-am amestecat cu ceapa rosie, tocata marunt, cu zeama de la cealalta jumatate de lamaie, smantana, sare, piper (dupa gust).
Am tapetat un vas jena cu folie de plastic, apoi cu 3/4 din pasta de cartofi.
Am intins jumatata din cantitatea de ton, apoi am pus maslinele si ouale decojite si taiate felii.
Am acoperit cu pasta de peste ramasa si cu un strat de pasta de cartfoi.
Am dat la rece (se tine minim o ora la frigider).
Am rasturnat salata pe un platou si am indepartat folia.
Decorati dupa preferinta.
Daca doriti folositi mai putina zeama de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii