Ingrediente
cartofi, salata vogel, ulei de dovleac, usturoi, otet balsamic, sare, oua, ton si masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
7 voturi
Mod de preparare
putem varia cu carne de ton in conserva si masline.
autor:
Ingrediente
cartofi, salata vogel, ulei de dovleac, usturoi, otet balsamic, sare, oua, ton si masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
7 voturi
paul (Bucatar) , 21 februarie 2012
Vand ulei de dovleac produs ecologic de o calitate deosebita.Pret:80ron/litru tel 0754495352
sweety (Maestru bucatar) , 02 noiembrie 2010
pacat ca nu se produce si in Romania ulei de dovleac, vremea e foarte potrivita. uleiul de dovleac e si indicat ca medicament pentru stomac/intestine. se poate si praji cu ulei de dovleac.
iri nuca (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2010
am descoperit si eu uleiul de dovleac !!! demential !!! din pacate nu se gaseste de cumparat pe piata romaneasca decat la plafar ... ca medicament ... am cumparat de curand de curiozitate .. dar nu este comparabil cu cel alimentar adus din austria .. o sa postez si eu cateva retete cu ulei de dovleac .. cu specific austriac
Redusa
1h
7 voturi
paul (Bucatar)
Vand ulei de dovleac produs ecologic de o calitate deosebita.Pret:80ron/litru tel 0754495352
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
Pare interesanta !
sweety , 15 februarie 2010
e reteta austriaca. se foloseste doar ulei de dovleac! salata vogel- vogel inseamna pasare ...e micuta si foarte usoara; da-ti un search pe google. o sa caut si poza sa vad daca am.
costy1969 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
interesant,o reteta de salata de ton cu cartofi si oua,la care adaugam ulei.nu inteleg denumirea.daca la salata folosim 7 tipuri de ulei,ii schimbam denumirea de fiecare data?se putea spune simplu,salata de cartofi cu oua si ton.
panseluta (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
cum e salata vogel ?
sweety (Maestru bucatar) , 14 februarie 2010
nu stiu exact daca imi e permis, dar am deja blogul meu http://sites.google.com/site/sitedemancare/
Alice85 (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Foarte delicios......felicitari.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 februarie 2010
Usor,rapid si tare ,tare gustos...