Morcovii, telina, patrunjelul si cartoful se fierb si se toaca cat mai marunt.
Carnea se fierbe si ea si se toaca.
Castravetii murati se toaca si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama.
Se amesteca legumele cu carnea si cu castravetii murati, se sareaza si se pipereaza.
Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unu crud, o lingurita de mustar si ulei.
Se amesteca aceasta maioneza cu amestecul de legume si carne, pastrandu-se o parte pentru a imbraca salata. Se orneaza, se da la frigider si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii