Ingrediente
3 morcovi, 1 radacina de telina, 1 radacina de patrunjel, 1 cartof, 1 sau 2 castraveti murati(dupa gust), mazare, carne de pui, 2 galbenusuri, 1 lingurita de mustar, ulei.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
30 voturi
Mod de preparare
Carnea se fierbe si ea si se toaca.
Castravetii murati se toaca si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga de zeama.
Se amesteca legumele cu carnea si cu castravetii murati, se sareaza si se pipereaza.
Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unu crud, o lingurita de mustar si ulei.
Se amesteca aceasta maioneza cu amestecul de legume si carne, pastrandu-se o parte pentru a imbraca salata. Se orneaza, se da la frigider si se serveste.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2012
Bun,bun,bun...
alis (Bucatar sef) , 17 octombrie 2011
e foarte buna salata si imi place la nebunie
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010
O bunatate,felicitari.Pun si eu o poza cu salata mea de la Craciun.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 aprilie 2010
Buna, gustoasa!
mirey (Chef de cuisine) , 31 martie 2010
Nici o salata nu o sa fie la fel cu cealalta,chiar daca respectem ingredientele.Aici depinde si de gramajele care sunt amestecate,care nu vor fi aproape niciodata aceleasi.Oricum...o salata foarte buna!
flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009
Foarte buna salata boeuf.
cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009
Foarte buna!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 august 2009
Imi place la nebunie. Eu nu folosesc mazare. Adaug mai mult cartof, dar si radacine de pastarnac.